Ευχαριστούμε πολύ

Ευχαριστούμε πολύ

Ευχαριστούμε πολύ 1920 1024 Wolfwaytobacco.gr

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πραγματικά όλους όσους βοήθησαν και έδωσαν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους για να πάρει αυτή η εταιρεία σάρκα και οστά.

Έμοιαζε με όνειρο που για τα ελληνικά δεδομένα ήταν στο φάσμα του αδύνατου μιας και έχει να δοθεί άδεια επεξεργασίας καπνού σε εργοστάσιο από την δεκαετία του 70’.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ καταρχήν σε όσους πίστεψαν ότι μπορεί να ξεκινήσει παράγωγη επεξεργασίας καπνού από ελληνικό εργοστάσιο, εδώ σ’αυτή την χώρα.

Ο δρόμος για όλο αυτό ήταν μακρύς, δύσκολος και επίπονος και μέσα από αυτό ξεχώρισαν οι αληθινοί φίλοι. Αυτοί που έδωσαν την βοήθεια τους χωρίς κανένα αντάλλαγμα, αυτοί που ένιωσαν την εταιρεία σαν ένα κομμάτι δικό τους.

Τώρα και εμεις με την σειρά μας νιώθουμε την ανάγκη να αποδείξουμε σε όλους τους φίλους ότι όλος αυτός ο κόπος και η καθημερινή προσπάθεια δεν θα πάει χαμένη ούτε έγινε άδικα. Νιώθουμε ότι πρέπει να αισθανθούν όλοι πολύ περήφανοι που βοήθησαν για να βγούμε στην αγορά των καπνικών. Σε μια αγορά με τεράστιο ανταγωνισμό και διεθνείς εταιρειες που παράγουν καπνό για στριφτό και τσιγάρα εδώ και πολλές πολλές δεκαετίες.

Το όπλο μας λοιπόν για τον εγχώριο και παγκόσμιο ανταγωνισμό είναι μια μικρή λέξη που λέγεται ¨ποιότητα¨. Με βάση την ποιότητα θα δώσουμε την μάχη για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να δώσουμε στους λάτρεις του καπνίσματος καπνά που κάπνιζαν οι παππούδες μας και οι πατεράδες τους πριν αρχίσει η βιομηχανική επεξεργασία των καπνών. Δηλαδή όπως ακριβώς ήταν τότε.

Σας ευχαριστουμε πολύ.

Wolfway Tobacco

Tο μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής blend καπνού για στριφτό τσιγάρο & πίπα που ακολουθεί τις παλιές χειροποίητες μεθόδους επεξεργασίας καπνού.