phone support

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.32.54.695, καθημερινά [09:00 - 21:00] για οποιαδήποτε απορία σας ή και για παραγγελίες προϊόντων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

email support

Email

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα μας; Στείλτε μας το ερώτημά σας και θα απάντησουμε σε αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Αποστολή Email

live chat

Live Chat

Κάντε click στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας και συνομιλήστε Live με έναν εκπρόσωπό μας. Η υπηρεσία Live Chat είναι διαθέσιμη μόνον σε χρήστες Η/Υ.

Ζωντανή Συνομιλία

 
 • Γράφετε σε όλες τις συσκευασίες σας 100% handmade, δηλαδή, χειροποίητη επεξεργασία καπνού. Τι εννοείτε ακριβώς; +

  Θέλοντας να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των καπνών μας, αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν να ακολουθήσουμε την διαδικασία παραγωγής που εφάρμοζαν οι βιοτεχνίες πριν τη δεκαετία του 1930, όταν ακόμα και τότε ο καπνός δεν ήταν ένα βιομηχανοποιημένο προϊόν. Για μας,ο καπνός είναι ένα φυσικό υλικό αρκετά ευπαθές και επιβάλλεται κατά την επεξεργασία του, να σεβόμαστε την ιδιαιτερότητά του στις μεταβολές υγρασίας του περιβάλλοντος.
 • Τι σημαίνει blend tobacco; +

  Στα ελληνικά το ονομάζαμε παλιά χαρμάνι, δηλαδή, ένα μείγμα διαφορετικών ποικιλιών από φύλλα καπνού.Το κάθε ένα έχει μια διαφορετική λειτουργία στο τελικό αποτέλεσμα.Πιο απλά,σε ένα blend που αποτελείται απο τρεις διαφορετικές ποικιλίες καπνών, κάποιο από αυτά δίνει τη γεύση, το άλλο την επίγευση και το τελευταίο το άρωμα. Τα κορυφαία blend καπνών λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία των συνταγών μαγειρικής. Δηλαδή,μαζεύουμε διαφορετικές ποικιλίες διαφορετικών γράδων και διαφόρων ποσοστών νικοτίνης και δημιουργούμε ένα συνδυασμό αυτών, ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει και τον πιο απαιτητικό καπνιστή.
 • Γιατί να προτιμήσω τη συσκευασία των 100γρ. και πώς συντηρείται ο καπνός μέσα σε αυτή; +

  Όπως έχουμε πει,όλα μας τα καπνά είναι υψηλών γράδων και έχουν επεξεργαστεί με φυσικό τρόπο στο χέρι χωρίς προσθήκη βελτιωτικών. Με τη διαδικασία της παλαίωσης των φύλλων καπνού και τη ζύμωση προκειμένου να δέσει το χαρμάνι, ο καπνός μετά τη κοπή του συνεχίζει να παλαιώνεται μέρα με τη μέρα. Η παλαίωση του καπνού μετά το κόψιμο επιτυγχάνεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα κομμένου καπνού σε χώρο ερμητικά κλειστό. Η ελάχιστη ποσότητα ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η παλαίωση πιστεύουμε ότι είναι τα 100γρ. καπνού. Για τη συντήρησή του, δε χρειάζεται να κάνει κάποιος τίποτα άλλο από το να κλείνει σωστά το zip lock στο άνω μέρος της συσκευασίας και να διατηρεί αυτήν σε χώρο σκιερό. Όχι ψυγείο.
 • Τι σημαίνουν οι ενδείξεις BODY και ROOM NOTE ? +

  Σε όλα τα blends που κατασκευάζονται με χειροποίητο τρόπο, όπως είναι και σχεδόν όλα τα καπνά πίπας ,υπάρχουν αυτές οι δυο ενδείξεις που βοηθούν τους καπνιστές να έχουν μια πρώτη εικόνα για το κάθε χαρμάνι καπνού όσο αφορά το βάρος του, την γεύση του και το άρωμα του. Οπότε με την ένδειξη BODY δηλώνουμε ενδεικτικά το βάρος του κάθε blend καθώς και την ένταση της γεύσης του. Αντίθετα η ένδειξη ROOM NOTE δείχνει κατά ποσό αισθητό είναι το άρωμα του καπνού σε ένα κλειστό χώρο από τον ίδιο τον καπνιστή ή τους γύρω του.
 • Ποιά είναι η προέλευση των καπνών; +

  Θα θέλαμε όλα μας τα καπνά να προέρχονται από τη χώρα μας, αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι η Ελλάδα δεν είναι πλέον χώρα-σταθμός στην καπνοκαλλιέργεια όπως παλιά. Έτσι, οι μοναδικές ελληνικές ποικιλίες που χρησιμοποιούμε είναι δύο. Black sea Basma Ξανθης και Black Sea Samsun Κατερίνης. Όλες οι υπόλοιπες ποικιλίες μας προέρχονται από τη γενέτειρά τους διότι μόνο εκεί μπορούμε να βρούμε την υψηλή ποιότητα φύλλων καπνού που ζητάμε. Όπως είναι οι ΗΠΑ για τις ποικιλίες δυτικού τύπου Virginia-Burley και η Τουρκία για το izmir.
 • 1

Έχετε ακόμη απορίες;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω τηλέφωνου, Email ή Live Chat.

Επικοινωνία